Velkommen til Den Sultne Studerende

Dette er det første indlæg, og det kommer til at handle om en ting, som rigtig mange studerende drømmer om lige nu. Nemlig at komme afsted på en billig rejse. Vejret i DK er dårligt, og det får mange til at søge syd på.

Som studerende kan det være svært at få råd til at rejse, og generelt bare komme ud at opleve ting. Derfor er det også blevet mere og mere populært at rejse på en billig afbudsrejse, når sommerferien fra studierne står for døren. Der findes en række gode rejsesites, der kan hjælpe dig med at finde en billig rejse.

Et af de mest populære rejsedestinationer for unge er den tyrkiske by Alanya. Det er forholdsvist billigt at rejse til Alanya, og mange er meget fascinerede af den tyrkiske kultur. Der er dog en række ting, du skal tage stilling til som studerende, når du vælger at tage på afbudsrejser. Det er ikke altid, du selv kan bestemme, hvilken lufthavn, du vil rejse fra, og derfor er det vigtigt, at du tænker over en måde at komme frem og tilbage på. Værd at overveje er dog, at der kan være penge at spare, ved at vælge en alternativ lufthavn. Måske skal du tage offentlig transport, ellers kan du måske få nogle til at køre dig.

En anden ting der er værd at overveje er at vælge all inclusive. Det kan være dyrt at skulle finde restauranter hver dag, og der kan altså være penge at spare ved at have betalt hele rejsen på forhånd, samt at have alle måltider på hotellet. Når du rejser med alt inkluderet, skal du altså ikke tænke over at skulle have pungen frem under rejsen.

Har du andre tips til, hvordan du kan finde en billig afbudsrejse, er du meget velkommen til at tage kontakte os.

Alanyafromcastle