For mange studerende kan det være dyrt at tage af sted på en charterrejser. Men ikke mindst trænger mange til at komme væk fra skole og hverdagen og kommer afsted til sydens sol for at trække stikket ud.  Derfor har vi hos den sultne studerende lavet en lille guide, der giver dig 3 gode råd til at komme afsted på en billig charterferie.

Bestil ferien mens vejret er godt

Når det begynder at regne tager flere og flere danskere syd på, og det påvirker prisen på rejser. Det bliver dyrere at tage af sted, da der er større rift om pladserne. Derfor kan der være gode penge at spare, ved at bestille rejsen mens vejret er godt. En ting du så skal overveje med dig selv er dog, om det er værd at tage på ferie, når nu det danske vejr er godt. Ønsker du dog alligevel at tage af sted, bør du bestille rejsen mens vejret stadig er godt.

Bestil rejsen i god tid

En anden god måde at spare penge på rejsen på er ved at bestille den i god tid. Det er begrænset hvor mange pladser der er tilbage om sommeren, og derfor stiger prisen også, da efterspørgslen samtidig stiger.

Rejs fra en alternativ lufthavn

Det kan være en god ide at rejse fra en alternativ lufthavn, hvis du gerne vil spare penge på din rejse. Det kan for eksempel være, hvis du bor i København og vælger en rejse fra Billund. Du skal selvfølgelig bare være opmærksom på, at prisen på rejsen til Billund ikke overstiger prisen på at rejse fra Kastrup. Ydermere skal du sørge for, at du har styr på transporten til og fra den anden lufthavn. Der er til alle de danske lufthavne en god infrastruktur, og du kan nemt komme frem og tilbage med offentlig transport.

Vi håber, at du kunne vores tips og tricks, så du til næste sommer kan komme afsted på en billig ferie.