Er du til cykelsport er det ideelt, at du har det rette udstyr til din cykel. CeramicSpeed er et af verdens mest populære brands inden for cykelsporten, når vi snakker Pulley Wheels, Bottom Brackets og så videre. CeramicSpeed har til huse i den danske by Holstebro, og det er herfra, der bliver produceret kvalitetsprodukter til cykelbranchen.

Mærkets produkter benyttes for eksempel af nogle af de største cykelhold i verden som for eksempel Astana, Team Tinkoff Saxo samt det danske hold Cult Energy. Det vil altså sige, at mange af de bedste hold i verden kører med Ceramicspeeds Pulley Wheels og Bottom Brackets. Ud over at blive brugt til racercykler laver det danske mærke også anerkendte produkter til mountainbikes.

Ønsker du at bestille produkter fra CeramicSpeed forhandles de mange steder i hele verden, og de kan også bestilles online via CeramicSpeeds webshop.

Er du seriøs omkring din cykling, er produkter fra Ceramic Speed uden tvivl et must!