Desværre har vi i Danmark ikke nogle oplagte og store steder at stå på ski. Det betyder, at mange danskere hvert år beslutter sig for at drage mod bjerge for at stå på ski. Vi behandler i denne artikel 3 steder, hvor du kan tilbringe din skiferie. Inden du tager afsted på skiferie er det også altid en god idé at sikre dig, at du har det rigtige udstyr med i form af ski, undertøj, jakker, stave og alt hvad der ellers måtte være.

Meribel | Frankrig

Meribel i Frankrig er et af de største skisportssteder i verden. Der er på stedet i omegnen af 85 pister og mere end 40 lifte. Der er i området rigtig mange aktiviteter, og gode leveforhold i form af restauranter og cafeer. Der er på stedet mere end 590 kilometer pister.

Chamonix | Frankrig

Frankrig rummer et hav af gode skisteder, og Chamonix er slet ingen undtagelse. Det er en destination, hvor der hvert eneste år kommer skientusiaster fra hele verden for at prøve kræfter med de mange pister. Området byder på mere end 170 kilometers terræn samt over 50 lifter, der gør det nemt at komme op på bjerget.

Val d’isere | Frankrig

Dette skisportsted er en samling af små landsbyer, der er kendt over hele verden. Ud over gode løjper og piste byder området også på ualmindeligt mange gode barer og natklubber. Mange anser pisterne i Val d´isere som værende nogle af de bedste i verden. Der er i området over 150 kilometer, man kan boltre sig på. Ud over at være et godt sted for skiløb, er det også oplagt at stå på snowboard i.

Vi håber, at vi med denne guide har været med til at inspirere dig til at drage ud i den store verden for at på ski.