Jeg er efterhånden blevet ret ferm til at spare penge der hvor jeg kan. Når man er på SU er det ikke altid nemt at få råd til alle de fede ting, men med lidt opfindsomhed og god tid, kan man hurtigt få købt nogen rigtig lækre ting til meget få penge, der kan være med til at skabe et helt specielt udtryk i ens hjem. Jeg bruger bl.a. rigtig meget tid på at rode diverse småbutikker igennem, både de fysiske af slagsen, men bestemt også dem online. Hvis man er på jagt efter små dekorative genstand, kan man virkelig være heldig at falde over nogen helt fantastiske deals. Den anden dag var jeg blandt andet nede og vandre i byen og faldt over denne:

Her får du lidt tips til hvordan du kan finde fede ting både online og offline:

  1. Brug trustpilot til at lede efter gode hjemmesider – her kan du finde masser af shops som gemmer sig blandt mængden. For nylig faldt jeg bl.a. over indeliv.dk – de har virkelig mange lækre nipsting, men den er åbenbart ikke særlig kendt, for der er ikke ret mange anmeldelser, så den forsvinder hurtigt blandt alle de store shops.
  2. Besøg alle de lokale genbrugsbutikker. Her kan du virkelig finde nogen gode ting, hvis du gider bruge tiden på det. Hvis du er rigtig heldig kan du også finde ting der er meget mere værd end hvad butikken skal have for det. Det kræver selvfølgelig lidt indsigt i tingene, men der findes masser af guides til hvad man skal kigge efter online, hvis man er interesseret i det.
  3. Loppemarkederne rundt omkring i landet byder ligesom genbrugsbutikkerne på rigtig mange spændende, ofte til en rigtig god pris. Dog kan man også forvente en masse der har forstand på tingene, og som ikke vil prutte ret meget om prisen.

Der er rigtig mange måder at finde lækre ting til hjemmet på, det handler bare om at bruge sin fantasi(og tid).