Mange kender desværre ikke til muligheden for at købe en el scooter. Men det kan faktisk være en ganske effektiv måde at komme frem på. Mange ældre mennesker har oplevet, at få en øget livskvalitet, efter de har købt en el scooter.

Kom frit omkring med en el scooter

Har du besvær med at gå, kan en el scooter være en rigtig god løsning. Den giver dig mulighed for at komme frit omkring, besøge familie, venner og så videre. Mange af disse scootere har også fine opbevaringsmuligheder, hvilket gør dem særligt egnede til at tage med på indkøb. Skal du for eksempel 2-3 kilometer er det en fin afstand at tage el scooteren, og det tager ikke mange minutter at komme fra A til B. Det er noget nemmere end offentlig transport, og du kommer tilmed også ud i den friske luft og får set ting, som hvis du ikke havde set, hvis du havde kørt i bus eksempelvis.

Hvilken variant skal jeg vælge

Der findes som udgangspunkt 3 slags el-scootere: 3 hjulet, 4 hjulet samt en kabinescooter. De 3 former for scooter er gode til forskellige lejligheder, og vi behandler her de enkelte scootere.

Kabinescooter

En kabinescooter er en lukket scooter, hvor du sidder indendøre. Det betyder, at du er uafhængig af vind, vejr og så videre. Den er fantastisk at bruge på vej, og den er nem at navigere.

3 hjulet el scooter

En 3 hjulet el scooter er oplagt til dig, der ikke skal køre så langt på scooteren ad gangen og primært skal køre inde i by eller på asfalt.

4 hjulet el scooter

En 4 hjulet el scooter er perfekt for dig, der skal bruge scooteren meget. Komforten er i top, og du kan både køre i by skov og så videre. Alle muligheder er nærmest åbne.

Vi håber, at du kunne bruge vores lille guide.