I en ægte studiebolig er der langt mere IKEA end designermøbler og dyre gadjets – MEN det er der flere og flere fede brands, som vender om på med helt nye designer produkter til gode priser. Så nu kan selv os studerende være med.

H&M er et af de brands, som har lavet et samarbejde med flere forskellige designer om at lave kollektioner til lidt lavere priser ned normalt, så de der normalt handler i H&M også kan være med.lagerfeld

De har blandt andet lavet kollektioner sammen med Karl Lagerfeld, Alexander Wang, Stella McCartney, Roberto Cavalli, Jimmy Choo, Versage og mange mange flere.

Så går du også og drømmer om at gå i et par Jimmy Choo sko eller en ægte Lagerfeld kjole, så er det bare med at holde øje med H&M, så du kan være opdateret på, hvornår det næste designersamarbejde gør det muligt for os studerende at klæde os i lækre sager.

 

 

Et af de helt store danske designermærker, Bang & Olufsen, er også hoppet med på vognen og har efterhånden udviklet en hel del B&O produkter som både i pris og design passer perfekt ind i vores livsstil.høretelefoner1

Det er særligt inden for høretelefoner Bang & Olufsen har en lang række fede udgaver.

Det fede ved de forskellige høretelefoner fra Bang & Olufsen er, at der trods priserne ikke er skruet ned for kvaliteten. Høretelefonerne leverer stadig den velkendte Bang & Olufsen lyd, som er helt i top. F

aktisk kan du for under 3000 kr. få alt fra et par fede “tunge” hørebøffer i forskellige farver til små lette earphones som er perfekte til at løbe i eller deres in ear hovedtelefoner, som er lige til at have i tasken.