kongens have

Sommerferien står for døren, og det betyder fritid og frihed fra studiet. Men hvad skal sommerferien stå på? Det kommer vi med vores råd til her!

Distortion

Distortion er en stor gadefest, der afholdes i København i begyndelsen af juni måned. Gadefesten kommer rundt omkring i hele København, blandt andet på Nørrebro og Refshaleøen. På festivalen gæster kendte kunstnere som blandt andet Gilli festivalen, der hvert år samler såvel unge og ældre fra det meste af landet.

Roskilde Festival

Roskilde Festival er en oplagt sommeraktivitet, hvis du er ung. Du kender helt sikkert venner, der skal afsted. Det er hvert år en stor hobby for mange at bygge en fed camp, med et fedt anlæg og andre aktiviteter. Ud over de første festivalsdage, hvor der ikke er musik, så er der selvfølgelig også musikdagene. Nogle af de kendte kunstnere, der kommer i år er blandt andet Red Hot Chili Peppers, rapperen Future og Wiz Khalifa. Mange har været en smule skuffede over musikprogrammet, fordi der ikke for alvor kommer et verdenskendt navn som eksempelvis Rihanna eller Drake. Om ikke andet, så ser mange frem til at gæste årets Roskilde festival.

Tinderbox 

Tinderbox er en ny festival, der er poppet frem på Fyn. Festivalen blev sidste sommer afholdt med rigtig stor succes, hvor det lykkedes at trække både store kunstnere til, men i den grad også mange gæster. I år gæster velkendte navne som David Guetta, Lukas Graham og Mac Miller festivalen. Tinderbox er i den grad klar til at gøre comeback på den danske festivalscene!

Københavns mange skønne parker

Om sommeren oser København af sommerstemning, og der er et hav af steder, hvor du kan hænge ud i det gode vejr. Velbesøgte steder om sommeren er blandt andet Bellevue Strand, Islands Brygge, Charlottenlund Fort, Kongens Have, Søndermarken med flere. Det er bare med at gå på opdagelse i den danske storby, hvor nattelivet også er rigt.