Det er ingen hemmelighed, at der som studerende nogle gange er lidt tomt på kistebunden – eller er der?

For de fleste af os, er der tomt. Men for rigtig mange studerende er der faktisk slet ikke så tomt endda.  Mange af os arbejder i fritiden og har SU lån, måske en opsparing eller et par gavnmilde forældre, hvilket gør studielivet lidt sødere. Pengene bruges oftest på Pizza, byturer, tøj, elektronik og boligindretning. Ved du hvad du skal bruge dine ekstra penge på, næste gang der ligger lidt ekstra guld på kistebunden?

Selvom vi som studerende normalt eeeelsker IKEA, så kan det nogle gange godt betale sig at give lidt ekstra for et godt møbel. Som studerende tilbringer vi rigtig RIGTIG mange timer derhjemme, hvor vi studerer til alt fra arabisk til filosofi og kemi. Selvom det ofte er på få kvadratmetre, så er det alligevel vigtigt for de fleste at bo godt og have et godt bord at arbejde ved. Har du derfor lige fået feriepenge fra arbejdet, julegavepenge fra bedsteforældrene eller måske penge tilbage fra skat? Hvis du har, så kan det bestemt anbefales at investere i et godt bord, som du både kan arbejde ved, spise ved og holde vilde drukfester omkring.

Hos flere og flere af mine studiekammerater er det derfor blevet meget populært med det der hedder et plankebord, som man ofte selv kan komme til at være med til at designe.

thors_bord