Ibiza

Sommeren er over os, og det betyder, at mange unge studerende drager på ferie for at få en masse oplevelser. Der findes rejsedestinationer, der er mere egnet til unge mennesker. Det er rejsemål, hvor der er fest og gang i den, og hvor der også er andre unge. Men hvor er det værd at tage til, hvis man er ung og egentlig bare ønsker at bruge sin ferie på at fyre den af?

Sunny Beach

Sunny Beach er nok en af de mest kendte partydestinationer i Europa. Det er forholdsvist billigt at tage dertil, og så er der mange natklubber, lounges med mere, hvor der hele tiden er gang i den. Sunny Beach ligger i Bulgarien, og man kan bestille rejser dertil gennem diverse ungdomsselskaber.

Sunny Beach

Alanya

Alanya er en tyrkisk by, hvor der sker en masse. Omgivelser er gode, og det er heller ikke så dyrt. Det er et perfekt rejsemål til et studenterbudget, og udbuddet af all inclusive hoteller er også fornuftigt dernede. Der er ydermere mange gode barer og natklubber, hvor man kan feste som ung.

Alanya

Ibiza

Har du besluttet dig for, at du skal have en luksuriøs ferie, hvor der samtidig er gang i den og i luksuriøse omgivelser? Så er Ibiza helt sikkert stedet for dig. Der er nogle af Europas mest eksklusive natklubber, og hver sommer kommer nogle af de største DJ’s i verden og sørge for at danne de perfekte rammer for en fest.

Ibiza