Sommerferien er lige slut, og føler du, at du fik nok ud af den? Tiden går hurtigt, og på et øjeblik kan sommerferien være forbi. Føler du ikke, at du fik nok ud af den, kan det være en god ide at tænke over, hvad der skal ske til næste sommer. Derfor kommer vi her med 5 tips til ting, du kan lave i din sommerferie med et forholdsvist begrænset budget.

Forlænget weekend i København

Bor man ikke i København til hverdag, kan det være sjældent, at man ligger vejen forbi hovedstaden, som jo er en dejlig by. Derfor er det oplagt at bruge sommerferien på at tage en forlænget weekend i København, hvor der er tid til at udforske storbyens mange attraktioner. Det behøver slet heller ikke at være dyrt at overnatte i København.

Ungdomsrejse til Magaluf

Hvert år vælger mange unge at tage sydpå for at feste. De typiske attraktioner er Magaluf og Sunny Beach, hvor det er billigt at leve og overnatte. Der er i mange rejser inkluderet adgang til diverse natklubber, og derfor er det oplagt at bestille rejsen som en studentresa magaluf.

Interrail

Interrail er kontra ungdomsrejsen til Magaluf en noget alternativ og mere primitiv rejseform. Man køber en togbillet, der gælder ned gennem hele Europa, og så hopper man bare på og rejser rundt. Mange har kun haft positive oplevelser med at rejse med interrail, og det er en god måde at komme rundt og se en masse destinationer. Det behøver faktisk heller ikke at være så dyrt.

Løkken

Løkken blomstrer om sommeren, og der er rigtig meget gang i nattelivet deroppe. Så er der en enestående natur omkring Vesterhavet, hvilket giver god mulighed for at slappe af i dagtimerne på stranden samt bade.

Vi håber, at du kunne bruge vores rejsetips.