Sommeren er ved at gå på held, men det betyder ikke, at det er tid til at slukke for grillen. Der er stadig masser af gode ting, du kan grille, og der er ingen grund til at lukke grillen ned, fordi temperaturen daler.

  1. Hakkebøffer

Hakkebøffer er en dansk klassiker, og så er det billigt at lave, selvom du er på SU. Lav det eventuelt med nogle kartoftler og lidt grøntsager.

  1. Grillpølser

Mange vil sige, at man ikke kan grille uden også at grille pølser. Om det skal være røde eller brune er helt op til dig. Pølser er forholdsvis billige, og du kan med fordel lave dem ved siden af lidt kartoffelsalat.

  1. Steaks

En god bøf er også god på en grill. Man kan finde billige bøffer med god smag, der ikke er seje i mange danske supermarkeder. Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af det hele, kan du med fordel gå til din lokale slagtermester.

  1. Kylling

Gennem de seneste år er kylling blevet en fast del af den danske madkultur, og det egner sig også særdeles godt til at blive grillet. Ud over kyllingebryst, kan du også grille en hel kylling og servere på noget af dit Georg Jensen grej.

  1. Laks

Laks er også skønt, når det bliver grillet. Kom det i sølvpapir og spis sammen med kartofler. Bemærk at laks typisk er dyrere end oksekød og kyllingekød.

Ønsker du at spare penge på maden er det altid en god ide at kigge i tilbudsaviser med mere. Tit og ofte kan du spare rigtig mange penge op godt og mørt kød, fisk, kylling eller andet.

Vi håber, at du har fået noget ud af vores lille guide, der kan sikre dig et godt måltid mad, på de lune sensommeraftener. Så tænd op for grillen, find din indre grillmester frem og kom i sving!