Hvem drømmer ikke om at eje et palæ? Det er der vidst ikke nogle, der ikke gør. Men faktisk behøver du ikke at gå ud at investere i et palæ. Med simple tricks, kan du faktisk gøre dit eget parcelhus lidt mere palæagtigt.

  1. Få pudset facaden

Et palæ har altid en flot facade. Det kan dit hus faktisk også få, hvis du får pudset facaden. Det behøver slet ikke at koste så meget. Du kan for eksempel få pudset den hvid, så dit hus kommer til at ligne et lysende palæ. En anden brugt farve er forskellige varianter af grå.

  1. Sæt to statueløver foran dit hus

Foran ethvert palæ vogter to store løver. Du kan købe dine egne statuer – typisk i det lokale byggemarked. På denne måde sikrer du, at dine gæster får den bedst mulige velkomst, når de ankommer til dit nye palæ. Ønsker du ikke at have to statuer ude foran din hoveddør, kan du med fordel også stille et par pæne planter.

  1. Skift dine vinduer til palævinduer

Noget der for alvor kan gøre dit hus mere storartet og indbydende er ved at skifte dine vinduer ud fra almindelige til palævinduer. Det kan både give mere lys inden for, men det får samtidig også din bolig til at se mere storartet ud i villakvarteret. Vil du gerne have dit helt eget palæ, men har du ikke råd til selv at investere i et, kan et par nye vinduer være en fantastisk løsning.

  1. Få lavet port ind til din bolig

Ønsker du at din villa skal fremstå større, kan det være en rigtig god ide at få lavet en port ind til den. Ønsker du at tage den til ”the next level” kan du også få lavet et alarmsystem i din port med en telefon ind til din bolig.

5. Hav hækken nyklippet

Er din hæk synlig, vil det altid få dit hus til at fremstå pænere, hvis din hæk er nyklippet. Har du råd til det, kan det altid godt betale sig at bestille en gartner til at gøre det. Det kan nemlig sagtens tage en hel dag ud af kalenderen. Har du ikke en hækkeklipper og vil gerne selv klippe hækken, findes der et hav af gode guides – for eksempel her.

Vi håber, at du kunne bruge nogle af vores tips, hvis du gerne vil have dit helt eget palæ.