produktion

Mange virksomheder kæmper med at gøre produktionen mere effektiv, og det er også en rigtig god idé. Mange virksomheder er nemlig ikke effektive nok, og produktionen går for langsomt. Der kan være mange penge at hente, hvis man kunne producere mere på mindre tid. I denne artikel kommer vi med konkrete forslag til, hvordan du kan arbejde med at øge effektiviteten i produktionen.

Gør gulvet venligt at gå på

Det er vigtigt, at de medarbejdere der er ansat i produktionen nemt og hurtigt kan komme fra A til B. Dette kan for eksempel gøre ved at få et gulv, hvor man nemt kan stå fast. Det kunne i den anledning også være en ide at finde et transportmiddel, som de ansatte nemt kan bruge. Det kunne være små cykler, løbehjul osv. Det er blot vigtigt, at man kan transportere forskellige ting på det transportmiddel, man vælger.

En anden løsning kunne være at få et epoxygulv. Du kan læse mere om et epoxygulv lige her.

Få nye maskiner

Er maskinerne på Jeres fabrik gamle og slidte. Måske er de ikke lige så hurtige, som de nye på markedet? Mange bestyrelser, direktioner og så videre skræmmes ved tanken om at skulle investere i nye maskiner. Hvorfor skulle man også dette, når de gamle stadig virker? Men forestil dig, hvis du fik den nyeste maskine, der kan producere 30% mere end den nuværende. Hvor meget vækst kunne det ikke give jeres virksomhed. Det vigtige er her, at man dog også lægger en ny strategi for salgsafdelingen, så der kan komme mere salg i virksomheden.

herning bibliotek 2-firenze

Automatiser processer

Fremtiden er uden tvivl at automatisere forskellige processer i produktionsvirksomheder. Overvej om der ikke findes forskellige løsninger. Det kunne være robotter, der kan varetage forskellige opgaver. Det kan også være simple ting i jeres bogholderiafdeling, hvor API koder måske kan trække data manuelt. Meget vil koste penge i starten, men meget tjener sig også hjem og mere til forholdsvist hurtigt.