Hvorfor skal et testamente hos en advokat være så dyrt? Og skal det være så besværligt at oprette sit testamente? De spørgsmål stillede Sikkerarv.dk sig selv, og lancerede d. 15 februar 2015 vores løsning, der løser de to problemstillinger.

Det er nu nemmere og billigere end nogensinde før at lave et testamente, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Sikkerarv.dk finder du vores online testamente løsning, der stiller de samme spørgsmål som en advokaterne gør. Vores system er netop udviklet i samarbejde med advokater, så vi sikrer at dit testamente er juridisk korrekt, og at du får samme valgmuligheder, som du ville gøre hos en advokat.

Vores intelligente spørgeskema, sikrer, at du ikke kan fordele hverken for lidt eller for meget, til dine arvinger, ligesom det sikres at alle de informationer der skal stå i testamentet bliver angivet.

Du vil undervejs altid have hjælp ved hånden, i form af forklarende og let læselig tekst med gode eksempler, samt en chat hvor du kan spørge os om vejledning. Vi guider dig hele vejen igennem, således du får et juridisk gyldigt testamente.

testamente hos advokat

Vi har sparet advokaten væk, hvilket gør, at du kan spare flere tusinde kroner. Den typiske pris på et testamente oprettet hos en advokat, ligger mellem 3000-5000. Vores pris er 650kr! Vælger du at få dit testamente noteret hos en notar, hvilket Sikkerarv.dk altid anbefaler, skal du betale 300kr hos notaren. De 300kr er et gebyr hos notaren, og altså ikke noget Sikkerarv.dk ikke kan gøre noget ved.

Du vil betale samme gebyr, hvis du opretter testamente hos en advokat. Med vores pris sætning, vil du altså for 950kr få et fuldt gyldigt og juridisk korrekt testamente, noteret hos en notar.

Vi guider dig fra start til slut, så du kan altid finde information omkring hvordan du noterer dit testamente. Der er altså ingen grund til at vente længere. Det er billigt, det er nemt og det er sikkert.