Som studerende kan budgettet være meget lidt presset til tider. Mange studerende vælger at søge traditionelle studiejobs som på en bar, cafe, i butik eller i et supermarked. Så er der også dem, der vælger at skabe deres indtægt over internettet eller gennem investeringer. Det kan typisk være finansieret af en opsparing eller andet. I denne artikel dykkere vi lidt dybere ned i nogle af de metoder, du kan benytte, hvis du gerne vil tjene lidt ved siden af SU’en, men ikke ønsker at arbejde i et supermarked.

Affiliate marketing

Affiliate marketing er en form for kommission, hvor du modtager en en provision, hver gang du henviser en kunde eller en potentiel kunde til en virksomhed. Det foregår typisk via et link, hvor der så gemmes en cookie i browseren. Der findes flere forskellige former for affiliate marketing. Der er både til webshops, hvor man modtager en procentdel af salget, og så er der også, hvor man skal have nogle til at tilmelde sig noget, eller bede om at blive ringet op.

For at blive god til affiliate marketing og gøre det til en stabil indtægtskilde, er det klart en fordel, hvis man har en viden omkring online markedsføring, da det er en disciplin, man skal mestre. Det gælder eksempelvis områder som søgemaskineoptimering, PPC platforme og e-mail markedsføring. Tilmeld dig et affiliatenetværk, se hvad der er af kampagnerne, og gå så i gang! Der er mange gode guides på nettet!

Invester dine penge

At investere er en mere langsigtet strategi, og det kræver typisk også lidt opstartskapital. Har du det og kan du finde ud af det, kan det være en vej til rigdom! Der findes daytradere derude, der laver rigtig gode penge. Man kan dog også foretage investeringer i andre ting som eksempelvis aktier, olie, guld og andre råvarer. Mulighederne er mange og ønsker du lidt opstartshjælp, findes der en række hedge oil selskaber derude, der står klar til at hjælpe!