Enhver studerende kender til stresset tæt på eksamensperioden. Denne stressfyldte periode eksploderer især i den tid, hvor de studerende skal til at tænke over deres bachelorprojekt. Foruden  alle de normale eksamensprojekter skal eleven også igennem det endegyldige – Bachelorprojektet der definere fremtiden. Et godt projekt kan have stor betydning for ens fremtidige arbejde, og herigennem muligheden for rent faktisk at finde et arbejde efter endt uddannelse.

Hvad de færreste studerende faktisk tænker over, er at få andre til at foretage korrekturlæsning. Det er et så stort punkt i bedømmelsen af ens opgave, at man godt kan undre sig over kvaliteten, år efter år. Der er uden tvivl utrolig mange studerende, som har rigtig godt styr på deres grammatik, men selv den bedste har brug for ekstern hjælp. Vi er ikke naturlig programmeret til at finde vores egen fejl. Korrekturlæsningens betydning kan ikke underestimeres.

Forestil dig at du læser sætningen “Min bedstemor gi en tur i skoven”. Word ville ikke ændre denne tekst til at være fejlagtig, da alle ord og dets former er korrekt placeret, som del af sætningens struktur. Læser man selv sætningen, vil man naturlig stoppe op og miste fokus. Har man en opgave, hvor denne fokus konstant bliver afbrækket – Så vil man som læser naturligt bedømme opgaven derefter.

Vi som mennesker er ikke programmeret til at finde vores egne fejl. Vores lid til Word og automatiske korrekturlæsnings-systemer er for længst gået for vidt. Ønsker man et holdbart bachelor projekt – Så kan det derfor kun anbefales at investere nogle af ens hårdt-indtjente penge på professionel korrekturlæsning.  De vil gennemgå ens tekst for grammatiske fejl, som syntaks og stavefejl, og derved sikre at din opgave er perfekt.

En investering i professionel korrekturlæsning vil altid være pengene værd. Især når det gælder dit endelige projekt. Det er en kvalitetssikring som gør, at du uden problemer kan vise den frem til erhvervslivet som en del af dit professionelle bagage.